Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni akıllı telefonu yakında tanıtılacak. Öncesinde detaylar ortaya çıktı. İşte, Samsung Galaxy M14 özellikleri!

Samsung'un önümüzdeki ay birkaç orta sınıf akıllı telefon piyasaya sürmesi bekleniyor. Bu cihazlardan biri de uzun süredir hakkında rivayetler dolaşan Galaxy M14 olabilir. Samsung Galaxy M14 modelinin Exynos 1330 işlemcisi ile çıkış yapması bekleniyor. TKDN ve NBTC sertifikalarını alan ve pek çok web sitesinde listelenen akıllı telefon ile ilgili yeni detaylar geldi. İşte, Samsung Galaxy M14 özellikleri!

Samsung Galaxy M14, SM-M146B model numarasıyla Tayland'ın NBTC ve Endonezya'nın TKDN sertifikasını aldı. Farkında olmayanlar için, bu sertifikalar düzenleyici güvenlik ve kalite standartlarına uygunluğu gösterir ve bazı durumlarda zorunludur.

Telefonun lacivert, mavi ve gümüş renk seçenekleriyle gelmesi bekleniyor. Su damlası çentikli ekranı ve ön kısmındaki kalın çerçevelerle tanıdık bir tasarıma sahip olabilir. Cihazın arkasında LED flaşlı üçlü kamera ünitesi yer alabilir.

Ayrıca, akıllı telefonun Geekbench listesi, Samsung'un şirket içi Exynos 1330 yonga setini ve 4 GB RAM'i paketleyeceğini gösteriyor. Android 13 OS ve One UI 5.0 önceden yüklenmiş olarak gelmelidir. Ayrıca FCC, Galaxy M14'ün 25W şarjı destekleyeceğini ortaya koyuyor. Yakışıklı bir 5.000 mAh pil birimi paketleyebilir.

Galaxy M14'ün, Galaxy A14'ün yeniden markalanmış veya biraz değiştirilmiş bir versiyonu olması bekleniyor. İkincisi, Full HD+ çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6,6 inç PLS LCD ekrana sahiptir. A14'ün arkasında 50MP ana kamera, 2MP makro atıcı ve 2MP derinlik sensörü bulunuyor.

Editör: Didem Bektaş