Samsung Galaxy S23 serisinin temel özellikleri şekillenmeye başladı. İşte, merak edenler için Galaxy S23’ün önemli detayları… Samsung Galaxy S23 serisi akıllı telefonların, Galaxy S22'den daha kalın ekran çerçeveleriyle piyasaya sürüleceği bildirildi.

SAMSUNG GALAXY S23 KALIN ÇERÇEVELERE SAHİP OLABİLİR

Yeni raporlara göre Galaxy S23, daha zarif ve ince çerçevelerle gelmeyebilir. Ekran çerçevesi olmayan bir telefon beklerken, herkes bu haberle şaşkınlık yaşadı. Galaxy S23’ün selefi Galaxy S22’den bile daha kalın çerçevelere sahip olduğu iddia edildi.

@UniverseIce adlı bir kaynak, Galaxy S22'nin bir sonraki nesli Galaxy S23 serisine dair önemli bilgiler paylaştı. Buna göre, Galaxy S23 modeli beklenenden daha tıknaz ve kalın olacak. 6.1 inç ekranla gelmesi beklenen giriş seviyesi modelinin, Galaxy S22’den 0.15 mm daha kalın ekran çerçevesine sahip olduğu söyleniyor.

İddiaya göre, Samsung, maliyet tasarrufu sağlayan bir önlem olarak daha geniş ekran çerçevelerini benimsedi ve bu şekilde karını artırmayı hedefliyor.

Daha da kötüsü, Galaxy S23'ün Galaxy S22'ye kıyasla yalnızca bir işlemci yenilemesi ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu nedenle, Galaxy S23 Ultra'dan farklı olarak, diğer iki model 1080p ekranlara, kameralara ve pillere sahip olabilir.

Bir başka kaynak ise, Galaxy S serisine daha büyük bir parmak izi tarayıcısının yanı sıra geliştirilmiş 200 MP birincil kamera geleceğini söylüyor. Yeni gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Editör: Didem Bektaş