Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra’nın tanıtım tarihi belli oldu! İşte, yeni serinin geliş tarihi ve özellikleri!

SAMSUNG GALAXY S23 SERİSİNDEN HABER VAR

Samsung, Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra'yı daha önce duyurmuştu. Şimdi bu seriyi piyasaya sürmeyi planlıyor. Son rapora göre, şirket gelecek yıl Şubat ayının ilk haftasında bir etkinlik düzenleyecek ve ardından Şubat ortasında serideki tüm cihazlar satışa sunulacak.

Birkaç gün önce Samsung'un 5 Ocak 2023'te Galaxy S23 cihazlarını piyasaya sürebileceğini bildirmiştik. Ancak, çıkış tarihi bugün netleşti. Bugün, Güney Koreli yayın Chosun'a göre Samsung, Şubat ayının ilk haftasında Galaxy S23 akıllı telefon üçlüsünü duyuracak.

17 Şubat'ta Galaxy S23 serisi cihazları resmen piyasaya çıkıyor.

Karşılaştırma yapmak gerekirse Samsung, Galaxy S22 serisini 9 Şubat 2022'de kamuoyuna sundu ve akıllı telefonu, piyasaya sürülmesinden neredeyse iki buçuk hafta sonra, 25 Şubat'ta satışa sundu. Galaxy S21 hariç, Galaxy S23 serisi, Samsung'un piyasaya sunduğu en hızlı Galaxy S telefonları olacak.

Peki, Samsung'un neden Galaxy S23 cihazlarını erken piyasaya sürdüğü bildiriliyor? Chosun, şirketin bunu her çeyrekte yıldan yıla %10 daralan bir akıllı telefon pazarına karşı koymak için yaptığını öne sürüyor.

İster 5 Ocak, ister Şubat ayının ilk haftası olsun, Galaxy S23 serisinin ne zaman piyasaya çıkacağını ve Galaxy S23 Ultra'da devrim niteliğinde bir gece fotoğrafçılığı olup olmayacağı 2023’ün ilk aylarında kesinlik kazanacak.

Editör: Didem Bektaş