25W şarj cihazı ile ilk kez görüntülenen Samsung Galaxy S23 Ultra hakkında en son ipuçları! Şarj gücü beklentinin altında kaldı!

Samsung Galaxy S23 serisinin önümüzdeki yılın başlarında gelmesi planlanıyor ve serideki modellerden biri Çin'de 3C sertifika sitesinde tespit edildi. Serinin en pahalı ve üstün cihazı olan Samsung Galaxy S23 Ultra şarj gücü ile sınıfta kaldı! Pahalı bir fiyatla geleceği bilinen akıllı telefonun sadece 25 Wattlık şarjı destekleyeceği ortaya çıktı. Maksimum 25W şarjı destekleyecek olan Ultra modeline dair son bilgiler şöyle…

SAMSUNG ŞARJ KONUSUNDA ŞAŞIRTTI

Bir önceki seride yer alan Galaxy S22 Ultra'nın 45 Watt şarj desteği düşünüldüğünde, Galaxy S21 Ultra'nın 25W şarjına kıyasla yeni modellerde aşama kaydedildiği görülmüştü. Ancak seneye çıkacak olan S23 Ultra’nın tekrar 25W’a düşürülmesi şaşkınlık yarattı.

Bir başka olasılık, Samsung’un 25 Wattlık şarj cihazını Galaxy S23 Ultra’nın küresel modellerinden birinde kullanacağı. Belki de bu düşük şarj kapasitesi sadece Çin ve Hindistan pazarında geçerli olur.

Bu arada Galaxy S23 Ultra'nın S22 Ultra ile benzer bir tasarıma ve boyutlara sahip olduğu söyleniyor, kameranın 200 MP sensör güncellemesi görmesi bekleniyor. Bu arada, Snapdragon 8 Gen 2'nin amiral gemisine güç verdiğini görmeyi bekliyoruz. Son raporlar, Samsung'un tüm yeni ürün yelpazesinde Qualcomm yongalarını kullanacağını öne sürdü - ancak bazı birimlerin Samsung Exynos yonga setleriyle donatılma olasılığı var.

Editör: Didem Bektaş