Samsung’un bütçe dostu tableti Galaxy Tab S8 FE yakında tanıtılacak. İşte, cihazın performans testi sonuçları ve özellikleri!

SAMSUNG GALAXY TAB S8 FE ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

Kasım 2021'de Samsung'un 2022'nin sonlarına doğru Galaxy Tab S8 FE adlı bir tableti piyasaya sürebileceği bildirildi. Cihazın adından da anlaşılacağı gibi, Galaxy Tab S8 tabletin uygun fiyatlı bir versiyonu geliyor. Şimdi bu tablet Geekbench kıyaslama sitesinin veri tabanında ortaya çıktı.

Resmi olarak tanıtılmasından günler önce Galaxy Tab S8 FE tabletin özellikleri ortaya çıktı. Ayrıca cihazın işlemcisi performans testine tabi tutuldu. İşte detaylar!

Samsung tablet bilgisayar MediaTek markalı bir işlemci tarafından desteklenecek. Bu yonga seti de muhtemelen Kompanio 900T işlemcisi. Kompanio 900T işlemci, tabletler ve Chromebook'lar için özel olarak tasarlanmıştır. 2 x Cortex-A78 CPU çekirdeği, 6 x Cortex-A55 çekirdeği ve bir Mali-G68 GPU içeren işlemci, 4 GB RAM ile eşleştirilmiştir.

Samsung Galaxy Tab S8 FE tabletin Android 13 ile çıkış yapacağı ve Samsung’un ilk Android 13’lü tableti olacağı öğrenildi. Tablet, Geekbench 5'in tek çekirdekli testinde 773 ve çok çekirdekli testte 2318 puan aldı.

Galaxy Tab S8 FE'nin diğer özellikleri. Galaxy Tab S7 FE'nin halefi olarak gelecek. Tab S8 ailesine ait olduğu düşünüldüğünde, bazı özelliklerini Tab S8'den ödünç alabilir. Tablet Geekbench'te göründüğüne göre, sadece birkaç gün içinde resmen tanıtılabilir.