Samsung, yeni nesil akıllı saat serisinde dönen çerçeve özelliğini geri getiriyor. İşte, Samsung Galaxy Watch 6 serisinin önemli detayları!

Samsung'un en sevilen kol saati özelliklerinden biri olan dokunsal dönen çerçeve, Galaxy Watch 5 serisinde kullanılmadı. Gear S2'den Galaxy Watch 4 Classic'e kadar kullanılan dönen kadran özelliği şimdi yeni nesil akıllı saat modellerinde karşımıza çıkacak. Saat kadranını çevirerek uygulamalara geçiş yapabildiğimiz dönen çerçeve modu Galaxy Watch 6 ile geri dönecek!

Dönen çerçevenin olmaması, birçok kullanıcının Watch 5 hakkındaki fikrini değiştirmesine neden olmuştu. Güney Koreli şirket, kullanıcı geribildirimlerini dikkate alarak, Samsung Galaxy Watch 6 serisine tekrar bu özelliği getirdi.

SAMSUNG, GALAXY WATCH 6'DA DÖNER ÇERÇEVEYİ GERİ GETİRECEK

Görünüşe göre Samsung, yeni nesil için dönen çerçeveyi geri getirmeyi planlıyor. Bu açıkça şirketin dersini aldığını gösteriyor. Ancak bu sadece Pro sürümü için gelecek. Kesinlikle akıllıca bir hareket tarzı gibi görünüyor. Samsung Galaxy Watch 5 Pro, büyük pil ve haritalama özelliklerinin dışında pek çok eleştiriye de maruz kaldı.

Pek çok kullanıcının sevdiği bir özelliği yeniden sunmak ve yalnızca Pro modellerde kullanılabilir hale getirmek akıllıca bir hareket olacaktır. En azından insanları daha maliyetli bir modele daha fazla para harcamaya ikna edecektir.

Dönen kadran giyilebilir cihaz tutkunları için ilgi çekici bir eklenti. Ayrıca Galaxy Watch 6'nın yeni özellikleri de ilgi çekecek.

SAMSUNG GALAXY WATCH 6 PİL DETAYLARI

Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 ile aynı tarihte piyasaya sürülmesi planlanan Galaxy Watch 6, bu sefer hafif bir pil takviyesi alabilir. Galaxy Club'a göre; 284 mAh'den 300 mAh'a (40mm) ve 410 mAh'den 425 mAh'a (44mm) çıkan pil kapasitesi söz konusu.

Editör: Didem Bektaş