Samsung Galaxy Z Flip 5 iki kapak ekranı ile geliyor. İşte, cihazın ilk görselleri ve merak edilen özellikleri!

Samsung Galaxy Z Flip 5 Özellikleri

Şu anda OPPO Find N2 Flip, bir kapaklı telefondaki en geniş kapak ekranını sunuyor. Raporlar, Samsung ve Motorola'nın bir sonraki kapaklı telefonlarının dışarıda daha büyük ekranlara sahip olacağını söylüyor. Bugün, yeni bilgiler yakında çıkacak olan Samsung Galaxy Z Flip 5'in bir değil iki kapak ekranına sahip olacağını ortaya koyuyor.

Galaxy Z Flip 5'in konsept görüntüleri geldi. Akıllı telefon kapaklı olacak ve ortasında bir delik bulunan katlanabilir bir ekrana sahip olacak.

Galaxy Z Flip 5'in arka kısmı iki parçaya bölünmüş halde. Üst kısımda bir çift kamera ünitesi, bir LED flaş ve küçük bir kapak ekranı bulunuyor. İkinci kapakta, saat, pil durumu ve AR emojileri gibi bilgileri yer alıyor.

Arka panel 3,4 inç boyutunda ve 1:1,038 en boy oranı sunan, kare şeklinde devasa bir kapak ekranına sahiptir.

Bu ekran, bildirimleri görmek, widget'lara erişmek, hızlı ayarları kullanmak ve kamera vizörü olarak çalışmak için kullanılabilir.

Görüntüler, Galaxy Z Flip 5'in düz kenarlara ve yuvarlak köşelere sahip olacağını gösteriyor. Yeni bir menteşenin uygulanmasıyla Z Flip 5'in iki yarısı arasında boşluk kalmayacak gibi görünüyor. Ayrıca katlanabilir ekrandaki kırışıklığı da azaltması bekleniyor. Yan tarafa bakan bir parmak izi tarayıcı ile donatılmış gibi görünüyor.

Söylentiler, Samsung Galaxy Z Flip 5 akıllı telefonun, Snapdragon 8 Gen 2 ile donatılmış olarak geleceği, uzun pil ömrü, daha iyi kameralar ve IPX8 dereceli su geçirmezlik sunacağı yönünde. Z Flip 5'in bu yıl Ağustos ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

Editör: Didem Bektaş