Samsung kısa bir süre önce yeni Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5'in de dahil olduğu en yeni nesil katlanabilir akıllı telefonlarını tanıttı. Ancak, Flip modelinin halefi üzerinde çalışmaların çoktan başladığı ve bazı önemli yükseltmelerin olduğu görülüyor.

Samsung Galaxy Z Flip 6 Kamera İyileştirmeleri

Güney Koreli teknoloji devi, 12 megapiksel birincil sensör olan selefi Galaxy Z Flip 4 ile aynı kameraya sahip Galaxy Z Flip 5'i piyasaya sürdü. Ancak yeni nesil Flip modeli, özellikle fotoğraf bölümünde dikkate değer bazı iyileştirmeler içerecek gibi görünüyor. GalaxyClub'ın yeni bir raporuna göre Galaxy Z Flip 6, kamera teknolojisinde büyük bir yükseltmeye sahip olacak.

Görünüşe göre, Samsung şu anda 50 megapiksel birincil kamera ile yaklaşan Galaxy Z Flip 6'nın prototiplerini test ediyor. Bu haber doğruysa şirketin yeni nesil katlanabilir telefonu, Galaxy Z Flip 5'in üzerinde kayda değer bir yükseltme getirecek.

Ne yazık ki rapor, bu kamera sensörü veya lensleri hakkında daha ince detaylar ortaya koymuyor. Ancak şimdiye kadar bildiklerimize göre Samsung Galaxy Z Flip 6, B6 kod adını taşırken Galaxy Z Fold 6, Q6 kod adını alacak.

İki 2024 katlanabilir akıllı telefonun duyurulmasına hâlâ bir yıl var, bu nedenle kesin olarak bilmek için henüz çok erken. Bunun da yalnızca doğrulanmamış bir rapor olduğunu unutmayın,