Samsung kendi kendine patent almak istiyor

Abone Ol


Samsung, Galaxy Note akıllı telefonlarında kullanmış olduğu S-Pen kalemi Samsung'un geliştirmiş olduğu en büyük icat ve akıllı telefon üreticisi şimdilerde ise S-Pen kalemini bir adım daha öteye taşımak için çalışmalara başlamış. Panently Mobile firmasına yeni S-Pen'in patentini almak için başvuruda bulunan Samsung yeni S-Pen'in patentini alırsa karşımıza şu ana kadar ki en farklı dokunmatik kalem ile karşımıza çıkacak.

Samsung'un geliştirmiş olduğu yeni sistem muhtemelen Galaxy Note 6'da yer alacak ve kullanıcılar telefon ile beraberinde gelen S-Pen dokunmatik kalemini kullanmak için sadece telefona sesli komut vererek S-Pen'in yerinden çıkmasını sağlayan bir sistem geliştireceklerinin bilgisini verdi. Telefonun içerisinde yer alan mıknatıs yardımcı ile dokunmatik kalem telefonun içerisinde mıknatıslara tutunarak sabit kalıyor ve kullanıcının sesli komut vermesi ile S-Pen mıknatıslardan serbest kalıyor ve kalem yuvasından dışarı çıkıyor. Samsung'un üzerinde çalışmış olduğu bu mucizevi kalem 2016 yılı içerisinde Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 6′da yer alacak.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }