Samsung rakipleri hedef aldı

Abone Ol


Yeni bir tanıtım videosu hazırlayan Samsung, bu sefer sadece iPhone modelini değil diğer marka cep telefonlarını da eleştiriyor... Hazırladığı reklam videoları ile adından sıkça söz ettiren Samsung, daha önce birçok kez iPhone'u eleştirmişti. Galaxy S5 modelinde yer alan güç tasarruf modu ile iPhone'u kıyaslayan firma, bir zamanlar şarj sorununa el atmış, hatta kısa bir süre önce de yine bu tarz bir reklam hazırlayarak S6 Edge'nin kablosuz şarj özelliğini tanıtarak iPhone'un kablo derdine atıfta bulunmuştu. Bugünse, Güney Kore'li şirketten yeni bir tanıtım daha geldi. Bu seferki reklam videosunun odak noktasında Galaxy S6 Edge ve Edge Lighting özelliği yer alıyor. İşi bir adım öteye taşıyan Samsung, yeni tanıtımında sadece iPhone'a değil ayrıca LG G4, Lumia ve Blackberry Passport gibi ürünlere de göndermede bulunuyor.


Titreşim modunun rahatsız edici ve kullanışlı olmadığına dikkat çeken Samsung, S6 Edge modelinde yer alan Edge Lighting'in çok daha faydalı olduğunu söylüyor. Titreşim esnasında düşen telefonlar, rahatsız edici ses ve fark edilmeyen çağrılar gibi dezavantajları vurgulayan firma, S6 Edge'de yer alan özellik sayesinde bildirim geldiğinde kenar ışığının yanması ile kolayca ne olup bittiğini anlamamızı sağlamakta. Ayrıca tek bir dokunuşla bildirimi kapatmak da mümkün. Bu zamana kadar daha çok Apple'a yüklenen Samsung, bu video sonrası bakalım diğer telefon üreticilerinden cevap alacak mı, bekleyip göreceğiz.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }