Samsung W23 katlanır akıllı telefon, lansman öncesinde TENAA'da göründü. İşte, yeni Samsung cihazının özellikleri!

Geçen yıl Samsung, China Telecom ile işbirliği içinde Samsung W22'yi piyasaya sürdü. Bu cihaz, yalnızca Çin için üretilmiş Galaxy Z Fold 3 akıllı telefonun lüks bir versiyonu idi. İki şirket, muhtemelen Galaxy Fold 4'ün özel bir versiyonu olacak olan Samsung W23 adlı yeni bir cihaz üretmek için tekrar işbirliği yaptı.

Katlanabilir telefonun ilk detayları belli olmaya başladı. Telefonun toplam beş kamera, 4320 mAh pil ve 5G bağlantısına sahip olduğu doğrulandı. 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş lens ve 3x optik zoomlu 12 megapiksel telefoto kamera ile üçlü kamera kurulumuna sahip olduğu belirtiliyor. Ön kamera 10 megapiksellik bir üniteye ve 4 megapiksellik bir ekran altı ünitesine sahip olacak.

Ice Universe kısa süre önce yaklaşmakta olan Samsung W23'ün bir tanıtım posterini paylaştı. Postere göre, yeni cihaz bir Galaxy Z Flip 4 türevi olacak olan W23 Flip ile birlikte piyasaya sürülecek. Her iki cihazın da altın menteşelere sahip olması ve arkalarında 'Dünyaya Kalp' ‘Heart to the World’ yazan bir logo ile gelmesi bekleniyor.

Cihaz TENAA sertifikasını aldığından ve artık resmen ortaya çıktığından, lansman yakında gerçekleşebilir. Eylül-Ekim gibi tanıtılması beklenen Samsung W23 modelinin; 16GB RAM ve 512GB depolama seçeneği 16.999 yuan (yaklaşık 2.640 ABD Doları) üzerinden fiyatlandırılması bekleniyor.

Editör: Didem Bektaş