Samsunspor'da son dakika gelişmesi yaşanıyor. Kırmızı beyazlılar, sezona istediği gibi başlayamamış taraftar tepkisi ve teknik direktör Bayram Bektaş'ın basın mensuplarıyla kavgası sonrası genç teknik direktör ile yollar ayrılmıştı. 

Bu olayın yankıları sürerken Samsunspor kulübü başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyada kendisine yönelik bir paylaşıma sert tepki gösterdi. 
Bir taraftarın, "Keşke kulübü ekonomik olarak Yüksel Yıldırım, Futbol olarak İsmail Uyanık yönetseydi. Tekrar bir arayı düzeltse Samsunspor adına daha güçlü olacak eminim" paylaşımında bulundu.

Bu paylaşıma cevap veren Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım, "Siz beni yolunacak kaz mı görüyorsunuz? Kulübü isteyene satmaya hazırım. Varsa nakit paranız indirim de yapmaya hazırım. Hemen konuşalım. Öyle davul bende ve tokmak başkasında yok artık! 2. Lig'de ilk sene bir kere lider olmamıştık. O günleri çok çabuk unuttunuz. Yeter artık!" ifadelerini kullandı.

Başkanın bu açıklamaları sonrası, Samsunspor taraftarları tarafından Başkan Yüksel Yıldırım'a yönelik yüzlerce destek mesajı paylaşıldı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

''Etrafında dolanan akbabalara,seni gereksiz eleştirenlere, Samsunspor'un sahipsiz kalmasını isteyen insanlara karşı her zaman yanındayız''

''Yüksel Yıldırım bu sezon öncesi üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Yüksel başkan bir açıklama yapsa hemen twit atıp gündem yaratsak diye bekleyen bir grup Samsunspor taraftarı var. Bu kişiler Yüksel Yıldırımı eleştirmeyenleri Samsunsporlu olarak görmüyorlar. Başkanım siz onları dinlemeyin''

''Ben Yüksel Yıldırım'a bu olaylardan sonra daha fazla sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Gereksiz yere çok yıpratıldı''