TFF 1.ligin güçlü ekiplerinden Samsunspor'da hoca krizi yaşanıyor. Ligdeki kötü gidişat sebebiyle teknik direktör Bayram Bektaş ile yollarını ayıran Samsunspor, üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen henüz hiçbir hocayla anlaşma aşamasına gelemedi.

Bayram Bektaş döneminde 5 haftada 1 galbiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Karadeniz temsildici, topladığı 6 puanla birlikte daha ilk haftalarda zirveden uzaklaşmıştı. Alınan kötü sonuçlar ve oynanan kötü oyun sebebiyle taraftar, Bayram Bektaş'ın istifasını istemişti. Daha sonrasında Bayram Bektaş ile basın mensupları arasında yaşanan kriz Bayram hocanın sonunu getiren önemli etkenlerden olmuştu.

Samsunspor tarafından yapılan açıklamada, Bayram Bektaş ile yolların ayrıldığı yeni hocaylada kısa süre içinde anlaşma sağlayıp takımın başına getirileceği açıklanmıştı. Üzerinden 1 hafta gibi bir süre geçmesine rağmen Samsunspor henüz hoca konusunu netleştiremedi.

ADAY SAYISI ARTIYOR

Karadeniz ekibiyle adı anılan hoca adayları her geçen gün artıyor. Daha önce İsmail Kartal, Aykut Kocaman ve Samet Aybaba gibi isimlerin ön plana çıkmasının ardından bugün ortaya sürpriz bir isim çıktı. Daha önce süper ligde Trabzonspor, Rizespor, Karabükspor ve Göztepe kulüplerini çalıştıran Ünal Karaman'ın ismi Samsunspor ile anılmaya başlandı. 

BAŞKAN YÜKSEL YILDIRIM GÖRÜŞÜLEN ADAYLARI AÇIKLADI

Öte yandan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım bir takım açıklamalarda bulundu. Başkan Yüksel Yıldırım, dün yaptığı açıklamalarda sadece İsmail Kartal ve Aykut Kocaman ile birebir görüşme gerçekleştidiği başka da hiçbir teknik direktörle görüşmediğini açıklamıştı. 

Bugün artaya çıkan Ünal Karaman ismi ile alakalı açıklamada bulunmayan Sansunspor'un iddiaları yalanlayıp yalanlamayacağı merak ediliyor.

Öte yandan Samsunspor, hoca konusunu bir an ön önce netleştirip hedefi olan TFF 1.ligde emin adımlarla ilerleyerek şampiyon olmak istiyor.