Sms onay belirli sitelere veya sosyal medya platformuna girerken ya da üye olurken karşınıza çıkan ve zorunlu olan bir seçenektir. Doğrulama işlemenizi yapmadığınız zaman mevcut platforma üyelik ya da giriş işlemini yapamamaktasınız. Bu tarz uygulamalar veya platformlar size ait fiziksel numaraya başkalarıyla paylaşabiliyorlar. Bu durumun önüne geçmek için Anindaonay.org web sitesinin sizlere sağladığı fake numara hizmetinden yararlanabilirsiniz. Peki bu hizmet tam olarak nedir ve nasıl kullanılır, sizlere sağladığı kaliteli ve stabil alt yapısı sayesinde sizlerin kendi SIM kart numaranız yerine tamamı sanal numaralardan oluşan ve tek kullanımlık olan numaralar sayesinde onay işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlamanıza yarıyor. Birkaç adımda sizlere anlatacak olursak,

·        Anindaonay.org web sitesi birçok platformu desteklemektedir bunlardan bazıları; WhatsApp, Telegram, Facebook, Twitter, Instagram gibi günümüzde popülerliğini koruyan platformlarda kullanabilir.

·        Dilediğiniz ülke seçenekleriyle Amerika, İngiltere, Hollanda, Moğolistan ve Vietnam gibi birçok ülke seçeneğiyle o ülkenin sanal numarasını temin edebilirsiniz.

·        Seçtiğiniz kategori ve ülke ile kolay bir şekilde telefon onay işleminizi tamamlayabilirsiniz.

3 adımda doğrulma işleminizi tamamlayıp platforma erişiminizi sağlayabilirsiniz.

Anında Sms Onay

Hızla büyüyen ve gelişen sosyal medya, borsa, e-ticaret, oyun veya web sitelerinde sıklıkla görülmekte olan veri paylaşımı olayının önüne geçmek için sektörünün en güvenilir web sitesi olan Anindaonay.org sizlere hızlı ve kolay bir şekilde mobil onay sağlamakla beraber, birçok platform ve web siteye de sanal numara sağlamaktadır. Bu numaralar sayesinde hiçbir şekilde verileriniz paylaşılmayıp işlemlerinizi yapabileceksiniz. Anindaonay.org web sitesine kaydolarak hangi kategorilerin veya ülkelerin mevcut olup olmadığını görebileceksiniz. İstediğiniz platform veya ülke mevcut değil ise ‘’destek bileti’’ oluştur kısmından destek bileti oluşturabilir ya da WhatsApp destek hattından hızlı bir şekilde yanıt alıp işleminizi tamamlayabilirsiniz. 7/24 destek hattıyla kullanıcıların sorunlarına ve problemlerine çözüm bulmaktadırlar.

Fake Numara

Fake numara alma, basit bir işlem olup giriş ve üyelik işlemlerinizde yapmak istenildiğinde tercih edilen bir hizmettir. Güvenilir olan numaralar kullanıcılara özel olarak verilmektedir. Onay kodu yapılmasıyla birlikte satın alınan numara kapanmaktadır. Kişi kendi adına veya numarasını paylaşmak istemediği zaman bu hizmetten yararlanabilir. İşlem sadece bir kere gerçekleştirilir, hesapta değişiklik yapılmadığı sürece tekrar numara istenmez ve doğrulama işlemi güvenlik amaçlıdır.

Editör: Ersin Tanitim