Seninle Yeniden Hint dizisi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Seninle Yeniden konusu ne, oyuncuları kimler, fragmanı çıktı mı?

Kanal 7 yeni bir Hint dizisini izleyicisiyle buluşturacak. Seninle Yeniden adlı dizi ne zaman başlıyor? İşte, konusu ve oyuncuları!

SENİNLE YENİDEN DİZİSİ BAŞLIYOR

Orijinal adı Mehndi Hai Rachne Waali olan Seninle Yeniden dizisi, yakında Kanal 7 ekranlarında günlük dizi olarak başlayacak. Kanal 7'nin günlük dizileri çok beğeniliyor. Yemin ve Emanet dışında Hint yapımı yabancı dizileri de seyir zevki veriyor.

Seninle Yeniden dizisi 26 Eylül Pazartesi yani bugünden itibaren hafta içi her gün 15:45'te Kanal 7 ekranlarında olacak.

Eşini kaybeden Pallavi ile ailesi tarafından terk edilen Raghav'ın hikayesi, izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Aşka küsen iki kalbi buluşturan dizi, şimdiden merak uyandırdı. Acı geçmişinden dolayı aşka kendini kapatan ve geçimini zar zor sağlayan bir kadın ile acımasız iş adamı Raghav, aşkı birbirlerinde bulacaklar.

Bu arada Raghav da bölge halkı tarafından pek sevilmez. Bakalım bu iki insanın yolları nasıl kesişecek? Pallavi, Raghav’ın kibrini aşabilecek mi? Aşk ve dramın ön planda olduğu yeni diziden ilk tanıtım da geldi.

İşte, Seninle Yeniden fragman tanıtımı!

Editör: Didem Bektaş