Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş ile berabere kaldıkları maçın ardından ikinci yarıda kötü oynadıklarını ve yanlış tercihler yaptığını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig TV'ye konuşan Şenol Güneş, "Golü yiyene kadar iyi oynadık. Takım disiplinin bozmadık, savunmada pozisyon vermedik. İlk yarıda daha iyi top kullanabilirdik. Yavaş oynadık. Özellikle ikinci yarı daha iyi olması gerekirken, golden sonra panik yaptık. İleri ile geri arasında bağlantılar koptu. Sapara'nın hasta olması da etkiledi. Zokora milli maçtan geldi. Defansa yardımcı olması için yanına oyuncu aldık. Son dakikada bile pozisyon verdik. 1 puan bizim için pozisyon verdiğimiz maçta sevindirici. İlk yarıda gol yiyeceğimizi düşünmüyorduk. Malesef iki puan kaybetmek üzüntü verici ama son bölüme bakarsak 1 puan iyi" diye konuştu.

"DEMEK Kİ YANLIŞ TERCİHLER YAPMIŞIM"

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da kaybettiği haftada kendilerinin de kaybetmeleri hakkında sorulan bir soruya Güneş, "Bu bir maraton. Bu maraton içinde maç kazanmamız gerekiyor. Rakip güçlü de olsa; kazanabilirdik. Son bölümde giren oyuncularımızın oyuna katkısı olmadı. Ciddi hatalar yaptık. Demek ki yanlış tercihler yapmışım" dedi.

Editör: TE Bilişim