Serdar Bali'nin Tepkisi Sert Oldu

Abone Ol
Vali Abdil Celil Öz’ün açıklamalarından sonra sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayınlayan Serdar Bali tepkisini dile getirdi. Bali, “Başkan olarak Sağa sola boşa gider yapacağına 2010/2011 sezonunda Eskişehir'de Trabzonspor'un attığı bariz golleri iptal ederek hem Türk futbolunu çıkmaza sokan hem de Trabzonspor’un şampiyonluğunu doyasıya kutlamasını engelleyen, bana göre hakemlikle uzaktan yakından alakası olmayan Bülent Yıldırım’ın Trabzonspor- Fenerbahçe maçına verilmesine gider yapman aklına gelmiyor mu?

Hatta "Stadın etrafında ki evlerin balkonlarına güvenlik kuvveti koyacağım." diyen kendini İstanbul valisi gibi gören şehirdeki valiye "ne diyorsun" demek için, kalan yönetimini toplayıp, hatta istersen bizleri de çağırıp, taraftarıyla beraber bir uğraması gerekmez mi?

Haklı olduğun davada gider yap. Bakalım bu millet senin yanında durur mu durmaz mı? Görürsün. “ şeklinde bir açıklama yapmıştı.

VALİYE ONUR ÖDÜLÜ VERİLİNCE

Şehrin tepkisine rağmen Trabzonspor Kulübü tarafından, Vali Öz’e onur üyelik belgesi verilmesinden sonra Serdar Bali eleştirilerin dozunu da arttırdı.

Bali, “Uzak durmaya çalışıyorum.  Muhatap olmak istemiyorum.  Önemleştirmek istemiyorum ama ne kadar benim için yok hükmünde de olsa makamı en yüce değerlerimden olduğu için yaptıklarına dayanamıyorum. 

Şehrin valisi “balkonlara silahlı kolluk güvenliği koyacağım” diyor.  Sen gidip onur üyeliği veriyorsun. 
Bir kulübün onur üyeliğini alacak kişi o kulübü tutmasa da hakikaten sevgi duyması gerekir. Trabzon valisi Trabzon gibi bir şehre vali olmakla kendi anlamamış olsa da zaten onurlandırılmış. Trabzonspor başkanı olarak hangi kriterlere dayanarak bu unvanı verdiniz merek ediyorum?” Şeklinde tepkisini gösterdi.

Serdar Bali’nin bu tepkisine çok sayıda taraftar ve eski yönetici beğenerek destek verdi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }