Serenay Sarıkaya Burak Deniz ile aşk yaşıyor iddiasına sert bir yanıt verdi. İşte, ünlü oyuncudan gelen o paylaşım.

Başarılı ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Umut Evirgen ile yollarını ayırmıştı. Şimdilerde Netflix için çekilen Şahmaran dizisinin çekimlerine koşturan güzel oyuncu, dizideki partneri Burak Deniz ile anılmaya başlandı. Sarıkaya’nın Burak Deniz ile aşk yaşadığını iddia eden basın kaynaklarına verdiği yanıt ise çok sert oldu.

Umut Evirgen'den ayrıldıktan hemen sonra adı bir başka ünlü isimle aşk dedikodusuna karışınca, Sarıkaya adeta ateş püskürdü. Serenay Sarıkaya'nın rol arkadaşı Burak Deniz ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü.

Güzel oyuncunun geçmişte yaşadığı aşklar da bu haberle birlikte gündeme getirildi. Ünlü oyuncu Sarıkaya ise bu çıkan haberlere tepkisini koydu. Instagram hesabından konuya son noktayı koyacak bir paylaşım yaptı.

Cem Yılmaz'dan sonra iş insanı Umut Evirgen'le yaşadığı aşkla uzun süre gündemde kalan Serenay Sarıkaya'nın şu sıralar yalnız kalmayı tercih ettiği söyleniyor.

Bir diğer iddia ise Netflix'in Şahmaran dizisinin setinde tanıştığı Burak Deniz ile yeni bir aşka yelken açmış olmasıydı.

Twitter hesabı üzerinden aşk iddialarını yalanlayan Serenay Sarıkaya, paylaşımında "Bugün bir gazetede hakkımda çıkan iddia doğru değildir. Lütfen canınız sıkıldıkça üzerimden iddialar üretmeyin." ifadelerini kullandı.

Editör: Didem Bektaş