Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu yeni projesi ile gündemde. Bu yaz dünya evine giren Çayoğlu, hayranlarına müjdeyi böyle verdi.

SERKAN ÇAYOĞLU YENİ PROJESİ MERAK EDİLİYOR

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz sezon TRT'nin Kıbrıs Zafere Doğru adlı dizisinde başrolü üstlenmişti. Ünlü oyuncu neredeyse 1 senedir ekranlarda görünmüyor. Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Özge Gürel ile evlenen yakışıklı oyuncu, yeni projesini açıkladı.

Yaz aylarını çalışarak geçiren Çayoğlu, Neslihan Atagül ile Ah Belinda adlı sinema filminde başrolü paylaştı. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Serkan Çayoğlu, yapımcılardan gelen teklifleri değerlendirdi. Serkan Çayoğlu ayrıca Orgeon isimli sinema filminde de Aslı İnandık ile başrolü paylaştı. Peki yeni bir diziyle mi ekranlara dönüyor?

Çayoğlu, şu sıralar okuduğu projeler olduğundan ve önümüzdeki haftalarda netleşeceğini müjdeledi. Başarılı isim, eşi Özge Gürel’in giyim konusunda kendisine destek olduğundan da bahsederek, yeni bir dizi ile ekranlara dönüş yapacağının da sinyalini verdi. Ünlü oyuncunun hayranları bu gelişmeye çok sevindi.

Sizce Serkan Çayoğlu yeni projesi bir dizi mi olur, sinema filmi mi?

Editör: Didem Bektaş