Sipahi dizisi, Show TV’nin yeni MİT konulu dizilerinden biri olacak. Peki, Sipahi ne zaman başlıyor? İşte, yayın günü ve fragmanı!

SİPAHİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU!

Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın başrollerini üstlendiği Sipahi dizisinin yayın günü belli oldu. Sipahi ne zaman başlıyor? Hangi gün ve tarihte ilk bölümü yayınlanacak? İşte, Sipahi fragman tanıtımı, konusu, oyuncuları ve yayın günü!

Ali Doğançay'ın kaleminden çıkan Sipahi dizisini Hakan İnan yönetiyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılı ajanı Korkut Ali Türkoğlu'nun hikayesini anlatan dizide Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık başrollerde yer alıyor. Sipahi oyuncuları; Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu,Erkan Bektaş,Zeynep Oymak,Berrin Arısoy,İsmail Düvenci,Selçuk Borak,Nurettin Sönmez,Çağdaş Onur Öztürk,Serhat Nalbantoğlu,Emre Bulut,Gözde Okur ve Elit Andaç Çam.

Sipahi konusu itibariyle Teşkilat dizisine çok benzetiliyor. Türkiye'yi tehdit eden Maganer adlı yapılanmaya karşı, dış güçlerin karanlık oyunlarına dur demek isteyen Türk MİT ajanlarının başarıları dizide konu edinilecek. CNP Yapım imzalı Sipahi dizisi 12 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.

İşte, Sipahi fragman tanıtımı!

Editör: Didem Bektaş