Şikeyete Çok Kızdılar

Abone Ol
 Alexandru Bourceanu'nun transferiyle ilgili Trabzonspor ile Steaua Bükreş arasında çıkan anlaşmazlığa Rumen basınından ilginç bir yorum geldi. Steaua'nın bordo mavilileri, kendilerine ödemesi gereken 1.3 milyon euroyu ödemediği gerekçesiyle FIFA'ya şikayet edeceği bildirilmiş, bunun üzerine Trabzonspor bir açıklama yayınlayarak paranın ödendiğini belirtmişti.

Rumen basınında bugün ise çok ilginç bir haber yayınlandı ve bu transferde Steaua Bükreş'in takındığı tutum eleştirildi. "Bourceanu transferinde Steaua'nın ayıplanacak davranışı" başlığıyla verilen haberde "Bourceanu'yu 1.3 milyon euroya sattılar. Türkler 600 bin euroyu ilk taksitte ödedi. İkincisini ise 7 Temmuz'da ödediler" denildi.

İkinci taksitin son ödenme zamanının 30 Haziran olduğu belirtilirken, "Sadece yedi günlük bir gecikme için şimdi FIFA'ya konuyu intikal ediyorlar. FIFA bu konuda bir tazminata hükmedebilir. Aslında Steaua Bükreş başta bu gecikmeyi önemsememişti ancak sonra Trabzon'a bir yazı göndererek, paraya ihtiyaçları olduğunu ve gecikmeden doğan ödemeyi de yapmalarını istediler. Bir kaç gün geç ödenmiş transfer taksidi için, Türkler üzerinden reklam yapıyor" ifadeleri kullanıldı.   
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }