Sınavlarda ve derslerde başarılı olabilmek için test çözmek büyük önem taşıyor. Test çöz seçenekleri öğrenciler için bilmedikleri konuları öğrenmelerine, bildikleri konuları ise pekiştirerek kalıcı hale getirmelerine yardımcı oluyor. Bu yüzden test çöz imkanlarından yararlanan öğrenciler daha kolay şekilde başarı elde ediyor. Ancak başarılı sonuçların alınması için doğru kaynakları kullanmak gerekiyor. Ayrıca test içeriklerinin güncel olması da istenen kazanımların elde edilmesini kolaylaştırıyor.

Online Eğitimin Günümüzdeki Yeri

Dünya’daki Covid-19 salgını ve ülkemizi derinden etkileyen doğal afetler nedeniyle uzaktan eğitim büyük önem kazanıyor. Pek çok öğrenci, uzaktan eğitim sayesinde bu dönemi mümkün olduğunca sorunsuz bir şekilde atlatıyor. Online eğitimler için oluşturulan güvenli platformlar da bu sürecin önemli parçaları haline geliyor. Öğrencilerin tablet, telefon ya da bilgisayardan istediği zaman konu anlatımlarına, testleri çöz işlevlerine ulaşması ve internetin olduğu her noktadan bilgiye erişebiliyor olması başarıyı getiren faktörler arasında görülüyor. Böylelikle modern eğitim sisteminin kapıları herkese açılıyor. Bu alanda uzman ekibi ve kullanıcılarına sunduğu ayrıcalıkları ile öğrencilere ve öğretmenlere eşsiz bir hizmet veren test çöz platformu testcoz.com ön plana çıkıyor.

MEB Müfredatına Uygun Yeni Sorular

               Test çöz platformundaki soru çöz seçeneklerinde 1. sınıftan 12. sınıfa kadar farklı eğitim kademelerine yönelik bulunan sorular, okuldaki derslerde öğrencilerin başarısını arttırırken aynı zamanda eğitim-öğretim yaşamı için kritik olan büyük sınavlara da en iyi şekilde hazırlanmaya yarıyor. MEB müfredatına uyumlu, alanında uzman öğretmenlerin hazırladığı ve sürekli güncellenen, kazanım odaklı yeni sorular öğrencilerin derslerine nokta atışı hazırlık yapmalarını sağlıyor. Bunun yanında tutulan gelişmiş test istatistikleri de öğrencilerin başarılarını ve gelişimlerini daha kolay görmelerine yardımcı oluyor.

Test Çöz Platformu ile Farkı Yaşayın

Test Çöz, çevrim içi platformlar arasında kendisine ciddi bir yer edinmiştir. Kullanıcılara birçok olanak sağlayan test çöz platformunda üye olmak ve test çözmek tamamen ücretsizdir. Aynı zamanda sadece öğrenciler için değil, öğretmenler için de testleri çöz uygulaması kullanmak önemli avantajlar sağlıyor. Öğretmen üyeliğinde testler her zaman süresiz olarak açılabiliyor, sorular sınıftaki akıllı tahtalarda tam ekran olarak kullanılabiliyor. Veli üyeliğinde ise veliler öğrencilerinin durumlarını sistemden takip edebiliyor. Uygulama üzerinden verilen aylık ve yıllık ödüller ise çalışmaya odaklanamayan öğrenciler için önemli bir motivasyon kaynağı oluşturuyor. Bu uygulama zekâ oyunları, sohbet odaları ve eğlence testleri ile öğrencileri her yönden geliştirmeyi ilke ediniyor. Reklamsız üyelik isteyenler için pırlanta üyelik özelliği de bulunuyor.

Aynı zamanda tüm cihazlardan ücretsiz olarak indirilip, her yerde rahatça kullanılabilen iOS ve android test çöz uygulaması öğrencilerin başarılarına her an katkıda bulunuyor. Rahatça ulaşılabilen testler ile istenilen başarıyı elde etmek herkes için kolaylaşıyor.

Editör: Haber TS