Trabzonspor'da Gözler Onuachu'da Trabzonspor'da Gözler Onuachu'da

Trabzonspor’dan sezon başında İngiliz ekibi Cardiff City’e transfer olan Manolis Siopis, yunan basınına konuştu.

Bordo – mavililerin kendisiyle sözleşme uzatma girişimlerini reddeden, ardından idmanlara da bel ağrısı şikayetiyle katılmayan sonrasında sözleşme imzaladığı Cardiff City ile hemen maça çıkan Siopis, büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Cardiff City’e Erol Bulut sayesinde imza attığına dikkat çeken Siopis, “Erol Bulut bana takıma katılma fırsatı verdi. O olmasaydı şu an burada olmayabilirdim. Erol Bulut, hangi takıma giderse gitsin bir şeyler başarıyor. Mesela Alanyaspor’da birlikte çalıştığımız dönemde, kulüp tarihinin en iyi sezonuydu.

Kupala finale çıktık, il beşte yer alarak Avrupa’ya gitme hakkı kazandık” dedi.

Premier Ligi izlediğini ifade eden Siopis, “İngiltere ligini izliyordum. Şimdi buradayım. Gelmeden önce Erol Bulut ile konuştum ve amacımın iyi bir sezon geçirip aynı yerde kalmak olmadığını söyledim. Hedefim her zaman kazanmak ama aynı zamanda Play,Offlara ulaşmak. Her zaman hedefin olmalı.

Biz hedefi koyduk ve iyi gidiyoruz. En önemli şey başarılı olmak için maç maç devam etmektir” diye konuştu.

BURAYA GELMEK HAYALİMDİ

Siopis, “Buraya gelmek benim hayalimdi. Eğer bir takımda oynamaya motive değilsen işim biter e rekabet edemem. Buraya gelme fırsatım vardı ve değerlendirdim” dedi.

İngiliz futbol tarzını da yorumlayan Siopis, “Futbol tarzı benzer ama burada daha fazla fiziksel temas var. Bu oran Türkiye’ye göre daha yüksek. Ama oyun tarzı bana uyuyor ve hoşuma gidiyor. Buranın atmosferini anlatamam. İnsanlar futbolu farklı bir şekilde izliyorlar. Yunanistan ve Türkiye’de durum aynı değil” dedi. (Kuzey Anadolu)