Trabzonspor’un sözleşmesini feshettiği Manolis Siopis’in yeni takımı İngiltere Championship ekibi Cardiff City FC oldu.

Teknik Direktörlüğünü Erol Bulut’un yaptığı Cardiff City FC, Siopis transferini resmen açıkladı.

Siopis ilk açıklamalarında, ‘’Erol Bulut’u çok iyi tanıyorum. Birlikte çalıştık ve her seferinde kazanmak isteyen birisi. Ben de kariyerim boyunca böyle çalıştım. Stadyumu gördüm ve taraftarlarımızın karşısına çıkarak oynamak için sabırsızlanıyorum. Sahada neler yapabileceğimi görecekler’’ ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’dan ayrılarak, Alanyaspor’dan eski hocası Erol Bulut’un başında olduğu Cardiff City’e imzayı atan Siopis, Trabzonspor’a para kazandırmadı.

Trabzonspor’un Siopis’in sözleşmesini feshettiğinde KAP’a yaptığı açıklamada, “Trabzonspor, sözleşme feshiyle ilgili KAP’a yaptığı açıklamada, “Oyuncu, 31.12.2023 tarihine kadar; Yunanistan Süper Ligi, Suudi Arabistan veya Birleşik Arap Emirlikleri Ligleri ile İngiltere Premier Liginden herhangi bir kulübe transfer olması halinde 700.000.-€ veya Türkiye’de bir Süper Lig kulübüne transfer olması halinde 2.000.000.-€ Kulübümüze ödeme yapacaktır” maddesi yer alıyordu.

Ancak Cardiff City’in İngiltere Premier Liginde yer almaması ve Championship’te mücadele etmesi bordo – mavililerun bu transferden her hangi bir para alamamasına neden oldu