TRABZONSPOR

Siopis Yuvadan Uçuyor Mu? Menajerinden Açıklama Geldi!

Abone Ol

021-2022 yaz transfer döneminde Alanyaspor'dan Trabzonspor'a katılan Manolis Siopis, geldiği günden beri performansının üzerine koyarak devam ediyor.

Bu sezon Trabzonspor'un Everton'dan kiraladığı Jean-Philippe Gbamin'in transferi sonrası orta alanda ikinci plana düşen Yunan orta saha, her fırsatta rekabete hazır bulunduğunu belirtiyor. Süre aldığı pek çok karşılaşmada bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile mücadeleye devam ediyor.

'SİOPİS İÇİN TEKLİF GETİREBİLİRİZ'

Bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan oyuncun menajeri “Siopis’i isteyen takımlar bulunuyor. Gelecek planlamanızda yeri yoksa, devre arasında resmi teklif getirebiliriz” dediği iddia edildi.

SÖZLEŞMESİ 2024 YILINDA BİTECEK

Trabzonspor'a geldikten sonra her geçen gün performansının üzerine koyan Siopis, bu sezon 13 haftalık periyotta 6 karşılaşmaya ilk 11’de başladı. 7 maçta yedek kaldı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise gruptaki 6 mücadelenin 3’ünde 11’de olan 28 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusunun, Trabzonspor’la 2024’e kadar kontratı bulunuyor.

Siopis, Trabzonspor taraftarlarının en çok sevdiği oyuncuların başında geliyor. Bu konuda ilerleyen günlerde herhangi bir gelişme olup olmayacağı taraftarlar tarafından merak ediliyor. 

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }