Kayseri'de düzenli olarak sokak hayvanları beslemesi yapan Erciyes Üniversite öğrencileri, bugün hayvan beslemesi yaptıkları sırada yoldan geçenlerin sözlü ve fiili saldırısına uğradı.

Olay bugün Kayseri'de öğle saatlerinde meydana geldi. ERÜ Hayvanseverler Topluluğu üyesi öğrenciler bugün hayvan beslemesi yapmak üzere şehrin dışına boş araziye gitti. Hayvanların yemek ve mamalarını verdikleri sırada yanlarından geçen bir araç durarak, sert bir dille bu bölgede sokak hayvanlarını beslemenin doğru olmadığını buranın köy alanı olduğunu bu alanda besleme yapamayacaklarını söyleyip bağırmaya başladı.

Öğrenciler bunun  bir suç olmadığını belirterek beslemeye devam ettikleri sırada yaşca büyük olan sahış kız erkek aldırmaksızın öğrencilere sözlü ve fiili olarak saldırmaya başladı. Tartışmanın uzaması üzerine daha da öfkelenen sahış bağrışlar içinde aracına binen sahış öfkesini kotrol edemeyerek bu sefer aracını sahipsiz sokak hayvanları üzerine doğru sürdü. Can havliyle yoldan kaçarak kendilerini kurtarmaya çalışan hayvanlar yara almazken saldırgan sahış aracıyla birlikte alandan hızlıca uzaklaştı.

Öte yandan öğrencilerin şahıslar hakkında şikayette bulunacağı öğrenildi.