Sony Xperia Z5 akıllı telefonları Eylül ayında tanıtılacak

Abone Ol


Sony'nin son amiral gemisi Xperia Z3+ veya uzakdoğudaki adı ile Xperia Z4 henüz tüm ülkelerde satışa sunulmamış olsa da Xperia Z5 hakkındaki bazı bilgi sızıntılarının olduğundan bahsediliyor. Söylentilere göre Sony'nin yeni amiral gemisi çok kısa bir zaman sonra yani Eylül gibi tanıtılacak. Tabii bu Japonya için geçerli olan bir tarih. Telefonun Xperia Z5 Compact ve Xperia Z5 Ultra adında iki farklı modelinin olacağı da konuşulanlar arasında.
Sony Xperia Z5, son zamanların en çok konuşulan telefonlarından olan Xiaomi Mi5 ve LG G Pro 3 gibi Snapdragon 820 işlemci içerecek. Öte yandan 4 GB belleği ve 4500 mAh kapasitedeki bataryası ile efsaneler arasına yerleşebilir! Ek olarak telefonlarda parmak içi okuyucu, 21 MB çözünürlükte fotoğraf ve 4K çözünürlükte video çekmeyi sağlayan Sony Exmor RS IMX230 CMOS algılayıcının kullanılacağı tahmin ediliyor. Henüz bu bilgilerin hiçbiri kesin değil ancak bu kadar erken gelecek olan bir modelde yüksek ihtimal yapılacak olan güncellemelerin de bu şekilde olacağını tahmin etmek güç değil. 
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }