Bir dönem Türkiye’de Beşiktaş ve Trabzonspor'da forma giyen, son olarak Fenerbahçe'ye oynayan Jose Ernesto Sosa'dan flaş bir açıklama geldi.

Altyapısından yetiştiği ve ilk profesyonel olduğu kulüp olan Estudiantes'e dönen Sosa, kendisi için düzenlenen imza töreninde konuştu.

Arjantinli yıldız, imza töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, sarı-lacivertli taraftarları oldukça kızdıracak sözler kullandı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre, motivasyonunun taraftarlar olduğunu söyleyen 37 yaşındaki futbolcu, "Oynadığım şey için değil, beni oluşturan hayranı olduğum kulüp Estudiantes'e geri dönmek için geliyorum" dedi.

Yıldız orta saha oyuncusu, "Bu formayı tekrar giyme arzusundan başka bir şey için buraya gelmiyorum, para için hiç gelmiyorum. Bir önceki dönemde gelecektim. Ancak çok iyi para kazanma şansım oldu. O dönemde ailemi de düşündüm" itirafında bulundu.

Trabzonspor'un 2018 yılında İtalya Serie A ekibi Milan'dan kadrosuna kattığı Arjantinli orta saha Jose Sosa, Bordo-Mavili kulüpte geçirdiği iki sezonun ardından Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Editör: Haber TS