Trabzonspor ihtimalinin olmaması ile birlikte Süper Lig'deki yeni sezon için farklı değerlendirmeler yapan Şota Arveladze, önümüzdeki yıl için resmen kolları sıvadı.

Trabzonspor'un başına geçeceği iddia edilen Şota Arveladze için Süper Lig'de farklı bir süreç söz konusu! Son olarak Hull City'yi çalıştıran Gürcü teknik adam, gelecek sezonun planlarına başladı.

ŞOTA ARVELADZE İÇİN TRABZONSPOR OLMADI

Sezon sonuna kadar Karadeniz ekibini çalıştırması beklenen 50 yaşındaki Şota, Nenad Bjelica hamlesi ile farklı planlar yapmak zorunda kaldı...

Son olarak İngiltere ekibi Hull City'de çalışan ama istediği verimi alamayan genç futbol adamı, an itibarıyla rotasını Süper Lig'e kırdı ve projeleri incelemeye başladı.

YENİ TAKIM SÜRECİ

Ayrıca futbol çalıştırıcısı Şota Arveladze'nin, teknik ekibine Süper Lig'i yakından takip ettirerek analizler yaptırdığı öğrenildi!

Önümüzdeki yıl aktif olarak bir projede yer almak isteyen Şota, Süper Lig'de yaşanacak kritik hoca değişikliklerine göre bir tercih yapmayı planlıyor.

SON KARNESİ

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile 30 maça çıkan Şota Arveladze, maç başına 1.10 puan ortalaması yakalamış ve İngiliz futbolseverleri büyük hayal kırıklığına uğratmıştı.

Editör: Haber TS