Trabzonspor'un eski futbolcusu ve eski teknik adamı Şota, bordo mavili takımın Fenerbahçe karşısında aldığı 3-2'lik galibiyete ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.

Şota'nın maça ilişkin değerlendirmeleri şu şekilde;

"TRABZONSPOR KAZANACAK DEMİŞTİM..."

Trabzonspor'da hoca değişti. Fenerbahçe de kayıpsız gidiyordu. İki takım için de zor maç olacaktı ama içimde bu maçta Fenerbahçe'nin kaybedebileceği geçmişti. Trabzonspor maçı kazanacak diye söylemiştim.

"TRABZONSPOR KOMPAKT GÖRÜNTÜ VERDİ"

Trabzonspor çok net pozisyonlara girmedi ama sonuç olarak kazandı. Kazanmak önemliydi. Moral olarak önemli bir maçtı.Trabzonspor 90 dakika boyunca organizeydi. Kompakt bir görüntü vardı. Tadic ve Fenerbahçe'nin orta saha oyuncularına fırsat vermediler.

"ONUACHU'NUN ARKASINA KALINCA TOPU GÖREMİYORSUN"

Başkan Ertuğrul Doğan Onuachu İçin İstenilen Flaş Rakamı Açıkladı Başkan Ertuğrul Doğan Onuachu İçin İstenilen Flaş Rakamı Açıkladı

Fizik olarak Haland'a karşı oynamak nasıl zorsa Onuachu da öyle. Arkasında kalınca topu göremiyorsun. Uzun toplarda çok etkili. Her takıma böyle santrfor lazım. Top kazanıyor, takımı çıkartıyor. Son vuruşları iyi. 1'i sayılmayan olmak üzere 2 güzel gol attı. Onuahcu gibi santrforun varsa kanatlar da devreye girer, orta saha da devreye girer. Çok iyi transfer, Süper Lig'de kesinlikle iş yapabilecek bir kalitesi var. Çok daha fazla gol atacaktır.

"FENERBAHÇE BAŞKANI TRABZONSPOR'U TEBRİK EDİYORSA..."

Hakemlerle ilgili fazla konuşmak istemiyorum ama Fenerbahçe Başkanı çıkıp Trabzonspor'u tebrik ediyorsa ve hakemle ilgili konuşmuyorsa, demek ki Trabzonspor hak ederek kazanmış. Şunu da söylemek lazım, hakem hataları oldu. Hakemler bu tarz maçlarda bu kadar fazla hata yapmamalılar.