Karadeniz Gazetesi’nde spor yazarlığı yapan Erkut Çelebi, TTSO başkanlığı için aday oldu.

Gazetede yazdığı köşe yazılarında Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’ya karşı kullandığı sert ifadeler ile Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çeken Erkut Çelebi, seçim sürecinde yazdığı yazıların yansımalarını olumsuz yönde alıyor.

Kötü sonuçlarda gazete üzerinden yazdığı yazılar ile Abdullah Avcı’yı hedef gösteren Erkut Çelebi,” Bu skor Avcı’ya yazar!” başlıklı köşe yazısı büyük tepki toplamıştı.

KARADENİZ GAZETESİ’NDE YAZILARI İLE AVCI’YI HEDEF TAHTASINA KOYDU

Trabzonspor’un açık ara şampiyon olduğu sezonda yazdığı bir köşe yazısında ise “Avcı’ya rağmen” başlıklı yazılara imza atmıştı.

“Hatalar Avcı’yla başladı Terim’le bitti” başlıklı köşe yazısında da tepki toplayan Erkut Çelebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Trabzonspor teknik direktörünü yıpratan köşe yazılarına imza atmasının handikapını yaşıyor.

22 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TTSO) seçimleri , her dönem olduğu gibi kurumun Pazarkapı Mahallesi'ndeki hizmet binasında gerçekleştirilecek.

Seçim öncesi yapılan anketlerde mevcut başkan Suat Hacısalihoğlu açık ara önde gözükürken, daha önce Hacısalihoğlu’na karşı seçim kaybeden Erkut Çelebi’nin anketlerde geride kalmasının Trabzonspor ile alakalı yazmış olduğu köşe yazılarının etkili olduğu gözlemlendi.

Editör: Haber TS