Hiç TikTok videosu indirdiğiniz ancak inen videonun düşük kalitesi sebebiyle paylaşmadığınız oldu mu? Bu durum, oldukça fazla kullanıcının başına gelen oldukça yaygın ve akıllı bir çözüm gerektiren bir durum. Ben de HD TikTok videoları indirebilmek için kaliteli bir araç arıyordum. Uzun bir süre kalitesiz uygulamalar ile uğraştıktan sonra sonunda, SSSTikTok’a denk geldim. Aradığım çözümün bu kadar bariz olduğunu hiç düşünmemiştim.  

Resim1-7

SSSTikTok io, telefonunuzdaki gereksiz uygulamaları azaltmak konusunda devrimsel bir araç. Ayrıca, bu aracı herhangi bir özellik veya kalite kaybı olmadan bilgisayarınız veya tabletinizde de kullanabilirsiniz. Etkileyici, değil mi? SSSTikTok’u kullandıktan sonra onun gözüktüğünden daha iyi bir uygulama olduğunu anlayacaksınız. İşte, karşınızda SSSTikTok’un birkaç ilginç özelliği.

SSSTikTok ile Nasıl HD TikTok Videoları İndirilir?

TikTok ve SSSTikTok, bilgisayarınızdaki tarayıcılar aracılığıyla erişilebilir. Bilgisayarımıza veya laptopumuza direkt olarak video indirebiliriz. Eğer bu işlemi nasıl gerçekleştirebileceğiniz öğrenmek istiyorsanız, aşağıdaki basit yönergeleri takip edin.

Tarayıcınızda SSSTikTok’u açın.

Tarayıcınızı açın ve arama bölümüne SSSTikTok MP3 & MP4 yazın. SSSTikTok, hızlı yükleme sürelerine sahip ve kullanıcılara direkt site üzerinden TikTok videoları indirmesini sağlıyor.

URL’yi kopyalayın ve yapıştırın.

Aynı tarayıcı üzerinden, yeni bir sekme açın ve TikTok’un resmi internet sitesine gidin. Kullanıcı bilgilerinizi kullanarak giriş yapın ve indirmek istediğiniz videoyu açıp, videonun linkini kopyalayın.

TikTok videonuzu indirin.

Daha önce açtığınız sekmeye geri dönün. Kopyaladığınız URL’yi, SSSTikTok’un arama bölümüne yapıştırın ve yanda bulunan butona tıklayarak indirmeyi başlatın. İndirmek istediğiniz TİkTok videosu birkaç saniye içinde inmeye başlayacaktır.

Resim2-4

Neden SSSTikTok’u Seçmelisiniz?

      Basit bir kullanıcı arayüzüne sahip olduğu ve spam, yönlendirme bağlantıları ile reklam içermediği için her türden kullanıcı için mükemmel bir araçtır. Kullanıcıların dosyayı indirmek için sadece bağlantıyı yapıştırmaları yeterlidir ve bu işlem tek bir tıklama ile yapılabilir.

      Filigransız bir videoyu durumunuzda paylaşmak istiyorsanız, İndirmek istediğiniz videoyu MP4 formatında indirin. Görsel içeriğinizin arka planında belirli bir ses parçasını oynatmak istiyorsanız, videoyu MP3 olarak indirmek de başka bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor.

      Cihazın işletim sisteminden değil, yalnızca bir tarayıcı üzerinden erişilebildiği için uyumluluk konusunda herhangi bir sorun yoktur. TikTok'tan filigran olmadan video indirmek, Mac, Windows, Android veya iOS işletim sistemi kullanıp kullanmadığına bakılmaksızın herkes için mümkündür.

  TikTok platformundan sınırsız sayıda videoyu sadece paylaşım linkini kopyalayarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz. En iyi yanı, tüm bu videoların filigran olmadan indirilebilir olmasıdır.

      TikTok video indiricisi farklı biçimleri destekler ve bunları indirmek sınırsızdır.

Bu araç, TikTok platformu için kusursuz bir video indiricisidir. Bilgisayarımızdan veya akıllı telefonumuzdan giriş yapmış olsanız da her yerde çalışacaktır.