Eleştirilerle ilgili gelen soruya yanıt veren Kuntz, ”İlk etapta milli takımda hocalık yapıyorsanız, her şeyi doğru yapma şansınız olmuyor. Beşiktaş'tan bir oyuncu aldığım zaman, Fenerbahçe'den veya Trabzonspor'dan bir oyuncu aldığımda Galatasaray'da farklı şeyler olabiliyor. Bu futbolda olan bir şey. Herkesin farklı bir düşüncesi var. Burada önemli olan eğer eleştiriler, yalan habere kayacak olursa veya uydurma durumuna gelirse zarar verilen konu ben değil, milli takımın görüntüsü. Bu hususta herkesin biraz daha dikkatli olması önemli” dedi. 

KALECİLER

Kalecilerle ilgili de konuşan Kuntz, “Gerçekten tecrübeli, iyi kalecilerimiz var. Burada ayakla oyun içindeki gelişim önemli. Kalecilerimizin kendilerini geliştirmeleri çok önemli” ifadelerini kullandı. 

TRABZONSPOR, OTURMAYA BAŞLIYOR

Ligdeki şampiyonluk yarışını değerlendiren Kuntz, “Adana Demirspor gibi takımların gösterdiği performans, çalışma şekilleri, üst sıralarda olmaları beni mutlu ediyor. Güzel çalıştıklarının bir göstergesi. Fenerbahçe oturmuş bir takım formunda. Galatasaray'ın da kadro oluşumu transfer döneminin sonuna geldi. Takımın biraz daha sonradan adaptasyon süresini bitirmiş olması göze batıyor. Başakşehir maçındaki sonuç ilginç ve iyi bir skor onlar için. Beşiktaş'ın da hoca değişikliği sonrası biraz daha oturmuş bir hale geleceğini düşünüyoruz. Trabzonspor Avrupa'da ve ligde oynuyorlar, oturmaya başlıyor takımları. Her takım elinden geldiği kadar yarışın içinde olmaya çalışıyor. Bu da gerçekten ligin kalitesini arttırıyor” şeklinde açıklamasını bitirdi. 

Editör: Haber TS