Şubat ayı yaklaşırken ayın en şanslı burçları da belli oldu. Sağlıkta, parada ve aşkta Şubat ayının en şanslı burçları arasında sizin burcunuz da olabilir!

Şubat ayının en şanslı burçları açıklandı. Özellikle birazdan sayacağımız 3 burç para içinde yüzecek. 2023 yılının talih yüzüne gülecek burçları da belli oldu. Bu sene Terazi ve Koç'lar büyük bir dönüşüm yaşayacak. Şubat ayı burç yorumları ile birlikte gelecek ay talih kuşu konacak olan burçları şöyle...

2023 ŞUBAT AYININ EN ŞANSLI BURÇLARI

Girişim, kariyer ve yeni bir iş-proje başlatmak adına en şanslı burçlar arasında Yengeç, Akrep ve Kova yer alıyor. Yurt dışı bağlantılı işlerde şansı yaver gidecek olan burç ise Boğa olacak. Gayrimenkul alanında hedefine ulaşan burç Oğlak olurken, yıl boyunca şansı yüksek burç Yay olacak.

2023 YILINDA PARASAL ANLAMDA EN ŞANSLI BURÇLAR

Şubat ayının en şanslı burçlarını saydık. Yıl boyu maddi alanda devam edecek etkilerle 2023 boyunca parasal konuda en talihli burçlar ise şöyle...

Başak Burcu

2023 yılında Başak burçları zengin olacak. Önlerinde kapılar açılacak ve paraya para demeyecekler. Şans Başak'lardan yana olacak. 20 Nisan, 5 Mayıs, 4 Ekim, 8 Kasım tarihlerine dikkat.

Boğa Burcu

2023 yılının en şanslı burçları arasında maddi anlamda yükselişe geçecek olan Boğa burcu da yer alıyor. Yatırımlarının karşılığını alacaklar. Nisan-Ekim arasında iş hayatınız değişebilir.

Yay Burcu

2023 en şanslı burçlar araştırmamızda Yay'lar da sıkı çalışmalarının sonucunu alacak.

Kova Burcu

Yeni kariyer hedeflerinizin olduğu zorlu ve emekli bir yılın sonunda siz de istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz.

Terazi Burcu

Terazi'ler Şubat ayının sonuna kadar doğru yatırımı yapacak. 17 Temmuz kariyer alanınızda umut veren bir gün olacak.

Koç Burcu

Şubat ayından itibaren Koç'lar iş alanında bulundukları konumdan yükselmeye başlayacak. İş ve kariyer alanında yeni fırsatlarla karşılaşacaklar.

Aslan Burcu

Mayıs ayından itibaren işle ilgili kararlar netleşecek. Yabancı alanda yükselişe geçilebilir.

Akrep Burcu

20 Mayıs'ta dikkat çekeceksiniz ve kariyer evinizde canlanma olacak. Yaz döneminde de bereketli dönemleriniz devam edecek.

Editör: Didem Bektaş