Fransa Ligue 1 ekibi Monaco’nun ilgilendiği milli kaleci Uğurcan Çakır’ın ayrılığı durumunda Trabzonspor’un kaleci transferine yöneleceği ifade ediliyor. Bu gelişmeler yaşanırken, dikkat çeken bir sosyal medya hamlesi geldi.

Bekaj'dan Sürpriz Takip

Hatayspor’un Kosovalı kalecisi Visar Bekaj, sosyal medya platformu üzerinden Trabzonspor’u takibe aldı. Bu hamle, kulislerde “Trabzonspor Bekaj’ı transfer edecek” şeklinde yorumlandı.

Ancak oyuncuya yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, şu ana kadar bordo-mavili kulüp ile Bekaj arasında resmi bir görüşme gerçekleştirilmedi.

Batagov’un Eşinden Dikkat Çeken Trabzon Paylaşımı Batagov’un Eşinden Dikkat Çeken Trabzon Paylaşımı

Kaleci Arayışları Gündemde

Trabzonspor, yeni yabancı kuralı ve olası transfer gelirlerini de göz önünde bulundurarak, kaleci pozisyonu için seçeneklerini geniş bir yelpazede değerlendiriyor. Yönetimin hedefi, Uğurcan’ın ayrılığı durumunda hazır bir alternatifle yola devam etmek.