TV8’in en çok izlenen yarışma programı Survivor yeni sezona hazırlık yapıyor. Başvuru ekranı açıldı. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlıyor, kadroda kimler var?

SURVIVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Merakla beklenen Survivor 2023 yeni sezon yepyeni bir kadro ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı yeni sezonla ilgili önemli ipuçlarını verdi. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlayacak, başvuruları başladı mı? Survivor 2023 kadrosunda kimler var? Turabi Çamkıran geliyor mu? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla her sene TV8'de ekrana gelen Survivor yarışması ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Survivor 2023'ün sloganı "Akıl Oyunları" oldu! Survivor başvuru videosunda Acun Ilıcalı, ada yaşamı ve performansın dışında, aklında ön planda olduğu yeni bir konseptten bahsetti.

Bu sene Survivor yarışmacıları ve izleyicileri için bambaşka bir sezon olacak. Yarışmada güç oyunlarının yanı sıra zeka oyunları da ön planda olacak.  Tv8 başvuru sayfasından yarışmaya katılmak isteyen herkes başvuruda bulunabilir.

Survivor 2023 yayın tarihi henüz net değil. MasterChef Türkiye biter bitmez aynı hafta içinde muhtemelen 2023 Ocak ayının başında Survivor başlayacak.

SURVIVOR 2023 KADROSU AÇIKLANDI MI?

Sosyal medyada Survivor 2023 kadrosu ile ilgili çeşitli söylentiler geziniyor. Ancak henüz kanaldan ve Acun Ilıcalı'dan resmi bir açıklama gelmedi. Söylentilerde adı geçen isimler arasında Hakan Hatipoğlu, Semih Öztürk ve Furkan Kızılay da yer alıyor.

Editör: Didem Bektaş