TV8 ekranının sevilen yarışması Survivor All Star, 29 Haziran 2022 Çarşamba akşamı Tersane İstanbul’dan canlı yayınla ekrana geldi. Yarı finaldeki 4 isimden hangileri büyük finale adını yazdırdı? İşte Survivor 2022 finalistleri!

SURVIVOR 2022 FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU!        

Survivor 2022 yarın büyük final gecesi ile sona eriyor. Tersane İstanbul’da yapılan canlı yayında 29 Haziran Çarşamba gecesi finalistler belli oldu. Yarı finalistler Ayşe Yüksel, Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıçcı ve Batuhan Karacakaya olmuştu. İlk etapta Nisa ve Ayşe SMS oylamasına çıktı. Bu turda elenerek yarışmayı 4. Bitiren yarışmacı Ayşe Yüksel oldu. Peki Survivor finalistleri kalan üç isimden hangileri oldu? Nisa mı, Batuhan mı, Adem mi?

Bu üç isim arasından rakiplerinden daha az SMS alarak yarışmayı 3. Bitiren yarışmacı Batuhan Karacakaya oldu. Böylece Survivor 2022 finalistleri Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı oldu.

Survivor All Star 2022’nin büyük finali 30 Haziran Perşembe akşamı TV8’den canlı yayınlanacak. Survivor 2022 şampiyonu Adem mi, Nisa mı olacak? Büyük ödülü ve kupayı kim kazanacak sorusunun yanıtı yarın belli olacak.