Survivor 2022 All Star kadrosu açıklandı. Survivor 2022 kadrosunda yer alan kişiler araştırılmaya başlandı. Survivor kadrosunda yer alan Survivor Hikmet Kimdir? Survivor Hikmet Kaç Yaşındadır? Toros Kaplanı Nedir? Toros Kaplanı Kime denir? 

Survivor’da söylenen Toros Kaplanı kelimesinin anlamı merak edilmeye başlandı. Survivor 2022 yarışmasının tanıtımında da dikkat çekmektedir. Peki, ama Toros Kaplanı kime denir? Survivor Hikmet Kimdir? 

Toros Kaplanı Kime Denir?

Toros Kaplanı Kime Denir? Toros dağlarında yıllar boyu yaşanmış olan kaplan türüdür. 1970’lere kadar hatırı sayılır sayıda bulunmakta olduğu söylenmektedir. Aynı zamanda Toros Kaplanı benzetmesi Adanaspor ile de özdeşleşir. 

Survivor Hikmet Kimdir? 

Survivor Hikmet Kimdir? Survivor Hikmet karakteri Hikmet Tuğsuz olarak bilinir. 16 Kasım 1986 yılında Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında dünyaya geldi. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. Başarılı olduğu ortaya çıkan antrenörler, kendini atletizme yönlendi. Pek çok yarışmada başarılar elde eden Hikmet Tuğsuz, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlona yönlendirdi. 

Editör: TE Bilişim