MAGAZİN

Survivor Kardeniz Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abone Ol

Survivor 2023 kadrosuna yedeklerden yeni isimler katılmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın açıkladığı isimlerden Kardeniz Kılıç kimdir, kaç yaşında?

SURVIVOR KARDENİZ KILIÇ KİMDİR?

Acun Ilıcalı, Kardeniz Kılıç’ın TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2023 kadrosunda yer aldığını duyurdu. Peki, fenomen Kardeniz Kılıç kimdir ne iş yapar, nereli, evli mi, kaç yaşında?

Ekranların sevilen programı Survivor yarışmacıları ile yakın markajda. Seyirciler yarışmacıların biyografisi merak edip araştırıyor. Survivoe 2023 ile anılan son isimse Kardeniz Kılıç oldu. Survivor 2023 yedek yarışmacı Kardeniz Kılıç bir sosyal medya fenomenidir. 450 bin takipçisi olan güzellik ve moda üzerine bir fenomendir.

Survivor Kardeniz Kılıç 9 Ocak 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. 23 yaşındaki Kardeniz Kılıç aslen İzmirlidir. Ayrıca modellik yapan Kardeniz Kılıç Survivor ile fenomenler kadrosunda yedeklerde yer alacaktır. Boyu 1.76 cm, kilosu 60'tır.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }