Fox TV ekranlarının yeni dizisi Taçsız Prenses dün akşam ilk bölümüyle yayın hayatına başladı. Peki, Taçsız Prenses oyuncuları kimler, konusu ne?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamı ilk bölümüyle milyonları ekran başına toplayan Taçsız Prenses dizisi büyük beğeni topladı. Taçsız Prenses konusu ve güçlü senaryosu ile hayranlık toplarken dizinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Taçsız Prenses uyarlama mı? Taçsız Prenses oyuncuları kimler?

Pınar Bulut ile Onur Koralp'in senaryosunu üstlendiği, Volkan Keskin'in yönettiği Mf Yapım imzalı dizide 9 yaşındaki Masal'ın yaşamla mücadelesi konu ediniliyor. Annesi kalp hastası olan üvey baba elindeki Masal ve öğretmeni Evgin arasında kısa sürede bir bağ kurulur.

Taçsız Prenses oyuncuları arasında İsmail Hacıoğlu, Elif Kurtaran, Feride Çetin, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Merve Bulut ve Merve Şen yer alıyor. Dizinin özgün bir senaryosu var ve uyarlama değil. Bundan böyle her Salı akşamı Fox TV kanalında yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacak.

Editör: Didem Bektaş