Tarzınıza uygun kaban seçimi yapılırken dikkat etmeniz gereken belli başlı hususlar vardır. Bu hususlar; kumaş cinsi, boyu, rengi ve aksesuara uyumluğu şeklindedir. Ayıraca tesettür giyim kombini yapan kişilerde kabanın boyu son derece büyük önem arz ediyor.

Melike Tatar web sitesi üzerinde herkesin tarzına uygun olan kabanlar yer alıyor. Kişiler rahat bir şekilde tesettür elbise üzerine göre kaban modelleri de seçebiliyorlar. Birbirinden şık tasarımlara sahip olan kabinler, tarzınıza uygun olacak şekilde sıralanıyor ve satışa sunuluyor.

Kuşaklı, balon kol, suni kürk ve onlarca kaban modeli site üzerinde yer alıyor. Tarzınıza uygun olan kaban modellerini site üzerinden rahat bir şekilde seçebiliyorsunuz. Kişilerin tarzlarına uygun olan kabanlar, itinayla site üzerinde satışa sunuluyor.

Tesettür Giyimde Kaban Kombinleri

Tesettür giyimlerde kaban kombinleri son derece önemli bir noktadır. Kişilerin tesettür elbiselerine uygun olacak kabanları seçmeleri gerekiyor. Burada uzunluğu da büyük bir öneme sahiptir ve Melike Tatar sitesi üzerinde tesettür giyime uygun kaban kombinlerine yer veriliyor.

Tesettür giyimde kaban kombinleri yapılırken boyuta son derece dikkat edilmesi gerekiyor. Boyutun yanı sıra kaban rengi ve kumaş cinsi de bir hayli önemlidir. Uzun kaban seçimi yapan kişilere; 'Oversize Kaşe Kaban, Kuşaklı Kaşe Kaban ve Balon Kol Tüvit Kaban' tavsiye ediliyor.

Bu kaban modelleri sayesinde hem tesettüre uygun hem de daha zarif bir görüntü yakalanmış oluyor. Melike Tatar sitesi üzerinde bu kaban modellerine rahat bir şekilde erişim sağlanıyor. Öyle ki hızlı teslimat sayesinde kişiler, kısa süre içerisinde bu modellere sahip olabiliyorlar.

Kumaşa Göre Kaban Giyimi İle Uyum Yakalama

Kumaşa göre kaban giyimiyle de kombinlerde uyum yakalamak mümkündür. Burada dikkat edilmesi gereken husus kumaşın cinsidir. Parlak bir kumaş tercih edilecekse eğer, kombinin bir kısmında da parlak kumaşlı giysiler yer almalıdır. Paraşüt kumaşlı ürünler ile de son derece şık kombinler tasarlanabilir.

Kaşe kumaşa sahip olan kabanlar ile de zarif kombinler yakalamak mümkündür. Bu tür kumaş modelini tercih eden kişiler kazak modellerini dikkatle seçmek zorundadırlar. Yünlü kazak tercihi yapan kişiler, kaşe kumaş modelindeki bir kaban ile büyük bir uyum elde edebilirler.

Melike Tatar sitesinde birçok kumaş modelinde kabana yer veriliyor. Bu modeller sayesinde kaban ve diğer kombin parçalarının uyumunu yakalamak kısa sürede gerçekleşiyor. Kişiler site üzerinden; kaşe, kaşmir, paraşüt ve özel dokulu kumaş gibi birbirinden güzel seçenekleri görebilirler.

Tesettür Giyimde Kaban Nasıl Giyilir?

Tesettür giyimde kaban tercih edecek olan kişilerin mutlaka kombinlerine uygun kabanı seçmeleri gerekiyor. Uzun tesettür giysiler tercih eden kişilerin, uzun kaban modellerini tercih etmeleri gerekiyor. Paraşüt kumaş ürünlerine kombinlerinde yer veren kişilerin de muhakkak paraşüt kumaş kabanlara yönelmeleri gerekiyor.

Açık renkte tesettür giyim yapan kişiler Teddy Kaban ürünlerini tercih edebilirler. Melike Tatar sitesi üzerinde bu ürünlere kolay bir şekilde erişmek mümkündür. Tesettür giyiminde kısa kaban tercih edecek olan kişiler de kısa kaşe kaban modellerine yönelebilirler.

Tesettür giyim de kabanın mutlaka kombine uygun olması gerekiyor. Renklerin birbiriyle uyuşması gerekiyor ve böylece daha zarif bir görüntü elde ediliyor. Aksesuarlar ile de kabanın mutlaka uyumlu olması gerekiyor. Örneğin şal ya da baş örtüsü ile kabanın birbirine uyumlu olması gerekiyor. Burada da kumaş ve kaban rengi ön plana çıkıyor.

Tesettür Kaban Nasıl Kombinlenir?

Tesettür kaban kombini yaparken, kabanın rengi yol haritası olur. Beyaz bir kaban tercih eden kişiler, bu renge göre birçok elbise ve aksesuar yakıştırabilirler. Beyaz tesettür elbise tercih edecek olan kişilerde, koyu renklerdeki tesettür kabanları tercih edebilirler. Ayrıca fuşya renklerindeki kaban modelleri de tercih edilebilir.

Tesettür rengi tercihinde koyu renk bulunduran kişiler, koyu renklerdeki kabanları tercih edebilirler. Kahverengi veya siyah renklerdeki tesettür kabanlar, koyu renklerdeki tesettür elbiseler üzerine tercih edilebilir. Antrasit kabanlarda koyu renklerdeki tesettür elbiselerin üzerine kombinlenebilir.

Bunların yanı sıra özel kumaş kabanlar ile de tesettür kombinleri yapılabilir. Teddy kabanlar ile her renkten tesettür elbiseler kombinlenebilir. Beyaz, gri veya krem renginde kazak tercih edecek olan kişiler; siyah, mavi ve ekru rengindeki teddy kabanları seçebilirler.

Melike Tatar sitesi üzerinden tesettür kaban kombinleri oldukça kolay bir şekilde yapılabiliyor. Kişiler siteye girerek, diledikleri kabanı alabilirler. Burada yer alan kabanların kişilerin tarzlarına hitap ederek, kişilerin daha kolay kombin yapmalarını sağlar. Tesettür giyimde her zaman; Teddy, kaşe, balon kol, suni kürk ve kuşaklı kaşeler tercih ediliyor. Bu tesettür kabanlar sayesinde en iyi kombin hazırlanabiliyor.

Editör: Gökhan Gökmen