Teknolojik ve elektronik eşyaların ön plana çıktığı Teknosa mağazası, yeni bir şubesini Trabzon'da açtı. Forum Trabzon AVM'de konsept mağaza açılışı gerçekleşti.

Teknosa extra formatıyla hizmet veren konsept mağaza şubelerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul ve Ankara'dan sonra, yeni Teknosa konsept mağazası Trabzon'da hizmete açıldı. Forum Trabzon AVM'de dün gerçekleşen açılışa katılım oranı oldukça yüksek oldu.

Teknosa Trabzon extra mağazasında dijital ürünlere ağırlık verilecek. Beyaz eşya, akıllı telefon, tablet bilgisayar, küçük ev aletleri, televizyon ve pek çok dijital cihaz extra konseptiyle mağazada satışa sunuluyor. Sabancı Holding iştiraki Teknosa, Forum Trabzon AVM'de Türkiye'deki 3. konsept mağazasını hizmete açtı. Farklı ürün deneyimleri ve pazaryeri köşesiyle tüketicilere yeni bir dijital çağın başladığını gösterecek.

Trabzon'da açılan mağazada görme engelli vatandaşlar için satış danışmanlarına kolayca ulaşabilecekleri butonlar, yürüyüş alanları, engelli vatandaşlar için özel bölümler yer alıyor. Müşteriler mağazada gezerken ürünlerin dijital açıklamalarını görebilecek. Sürdürülebilirlik, geri dönüşüm ve karbon ayak izi hesaplama gibi tüm dijital yenilik ve özellikler de Trabzon Teknoda şubesinde sizleri bekliyor.

Editör: Didem Bektaş