Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etmek için Trabzon’a geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim tarihinden önce il il gezerek çalışmalara katılan isimlerden. Karamollağlu'nun bugünkü adresi Trabzon oldu. Temel Karamollaoğlu, Trabzon'daki Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'ni, Saadet Partisi İl Başkanı Şakir Şahintaş, CHP Trabzon milletvekili adayları, Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, DEVA Partisi eski İl Başkanı Kubilay Çiçek ve millet ittifakında yer alan partililerle birlikte ziyaret etti.

Karamollaoğlu, seçim günü Trabzon'da en güzel sonucu alacaklarından emin olduğunu söyledi. Trabzon farklı bir il diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Trabzon'da büyük bir başarı elde edeceklerini düşündüklerini ifade etti.

Farklı görüşlere sahip partilerin bir araya geldiği seçim sürecinde başkanlık sistemini düzeltmek adına ittifak yapıldığını belirten Başkan, Millet İttifakı ve CHP ile listelerin hazır olduğunu belirtti. Seçime belirledikleri vekillerle gidecek olan Millet İttifakı, Trabzon ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Editör: Didem Bektaş