Titanik enkazını görmek isteyen denizaltı kaybolmuştu. 5 kişiden halen haber alınamazken, bir son dakika gelişmesi oldu mu?

OceanGate Expeditions adlı firmaya ait denizaltı, geçtiğimiz Cuma günü Titanik enkazına doğru yol alırken bir anda gözden kayboldu. Firmanın aracına ulaşamaması, iletişim sisteminin bir anda kesilmesi sonucu, denizaltından neredeyse 1 haftadır haber alınamıyor. Denizaltında İngiliz milyarder bir iş insanı da dahil iki uzman ve toplamda 5 kişi bulunuyordu.

Günlerdir haber alınamayan Titanik için giden denizaltından haber geldi mi?

Ne yazık ki, araçtakilerin Türkiye saati ile bugün 14.00'e kadar oksijenleri kaldı. Bugün öğlen saatlerinde oksijenleri tükenecek olan yolcuların son durumu merak ediliyor.

Kötü haber az önce geldi!

OceanGate Expeditions denizaltıyla Titanik enkazını görmek için Atlas Okyanusu'nda yolculuğa çıkan 5 kişi, bugün bulunamadıkları takdirde araçta yer alan 5 kişi hayatını kaybedecek.

250 bin dolar ödeyerek Titanik enkazını görmek için denizaltına binen yolcular, bugün de bulunamazlarsa ne yazık ki canlarından olacak! Boston Sahil Güvenlik ekipleri, arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Denizaltı aracından en son Pazar sabahı sinyal alındı. Öte yandan, denizaltının 700 lira değerindeki bir oyun koluyla yönetilmesi duyanları hayrete düşürdü.

Oksijenleri 22 Haziran Perşembe günü saat 14.12'de sona erecek. 

Güncelleme: Ne yazık ki, denizaltının patladığı ve parçalara ayrıldığı, içindeki kişilerin hayatını kaybettiği açıklandı.