Toplu Konut İdaresi tarafından hazırlanacak 250 bin TOKİ için başvurular 13 Eylül tarihinde başladı. Ekim ayının sonuna kadar devam edecek olan başvurulara şuana kadar 5 milyonu geçer sayıda başvuru yapıldı. E-devlet üzerinden başvurularını gerçekleştiren kişilerin en son aşamada para yatırması şarttır. TOKİ para yatırma IBAN ne? Araştırma konusu olmaya başladı. Özellikle son zamanlarda TOKİ IBAN gelmedi neden? TOKİ IBAN hangisi? TOKİ IBAN alıcı adı nedir? Şeklinde araştırmalar arama motoru üzerinden araştırılmaya başlandı.

TOKİ IBAN gelmedi araştırması son zamanlarda sıklıkla araştırılmaya başlandı. TOKİ başvurusu yapan kişiler başvurularını tamamlamak için Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden başvuru ücreti olan 500 TL’yi yatırması gerekiyor. Peki, TOKİ Halkbank IBAN nedir? TOKİ para yatırma IBAN merak edilmektedir. E-devlet üzerinden başvuru yapan kişiler para yatıracağı yolları araştırmaya başladı.

TOKİ IBAN gelmedi neden?

Başvuru yapan kişiler tarafından konut başvurusu yapan kişiler 500 TL, iş yeri başvurusu yapan kişiler ise 2000 TL başvuru yapması gerekiyor. Para yatırdıktan sonra başvuru işlemleri tamamlanıyor. Başvuru yaptıktan sonra sisteme kayıtlı telefon numaranıza gelecek SMS ile banka tarafından size özel IBAN verilecektir. IBAN gelmediği takdirde TOKİ müşteri hizmetleriyle görüşebilirsiniz.

TOKİ IBAN alıcı adı nedir?

TOKİ tarafından gönderilen mesaj kapsamında IBAN numarası gönderilirken TOKİ IBAN alıcı adı da gönderilmektedir. TOKİ para yatırma işlemini yapabilmeniz için banka tarafından sizlere gönderilecek SMS’i beklemeniz gerekiyor. Fakat sistemde yaşanan yoğunluk sebebiyle telefonunuza SMS’in düşmesi birkaç gün bile sürmektedir.

TOKİ tarafından gelen mesaj ise:

"TOKİ konut başvurunuz alınmıştır. Sizin adınıza TOKİ başvurunuza istinaden Bankamızda açılan ... IBAN numaralı hesaba 500,00 TL tutarı en geç ... tarihine kadar yatırmanız gerekmektedir. Başvurunuza istinaden söz konusu tutar hesabınızdan çekilecektir. Başvurunuzun sonucunu E-Devlet üzerinden görüntüleyebilirsiniz. " şeklinde olmaktadır.