TRABZON GUNDEMI

TOKİ Trabzon kura çekim tarihi belli oldu!

Abone Ol

TOKİ sosyal konut projesinde her ilin kura çekim tarihleri gün be gün açıklanmaya devam ediyor. İşte, TOKİ Trabzon kura çekim tarihi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi ile vatandaşlar uygun fiyata aydan aya taksitle ev, iş yeri ve arsa sahibi oluyor. TOKİ kura çekimleri son hızıyla sürüyor, dördüncü etap kuraları tamamlandı. Beşinci etap kuraları sosyal medya resmi hesaplarından duyuruldu. 5. etap kurada Rize, Trabzon, Artvin, Bayburt, Giresun ve Gümüşhane gibi Karadeniz Bölgesi illeri yer alıyor. Karadeniz'de şu ana dek Giresun'da 1550 konutun kurası çekildi.

TOKİ kura çekilişi 18-25 Aralık arasında 5. etap kuralarla devam ediyor. Buna göre; Trabzon TOKİ kura çekimi 23 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşecek. 18 Aralık’ta Sivas ve Gümüşhane, 19 Aralık’ta Bayburt ve Tokat, 20 Aralık’ta Rize ve Yozgat, 21 Aralık’ta Yozgat ve Artvin, 22 Aralık’ta Kırıkkale, 23 Aralık’ta Trabzon, 24 Aralık’ta Nevşehir için kuralar çekilecek.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }