Tolga Zengin'in Durumu Can Sıkıyor

Abone Ol
Haber1903'e açıklamalarda bulunan Trabzonpor Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman, Tolga Zengin konusunun kısa bir süre içerisinde netlik kazanacağını dile getirerek şunları söyledi: 

"Taraftarlar sabırlı olsun. Artık bu işin daha da uzayacağını düşünmüyorum. Çünkü iş, can sıkıcı bir boyuta gelmeye başladı. Bu transfer olacaksa olacak, olmayacaksa da olmayacak ve biz de işimize bakacağız. Bazı şeyler şu anda değerlendiriliyor. Kısa bir zamanda netlik kazanacak. Özellikle şunun bilinmesini istiyorum. Tolga, bizim kaptanımız ve çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisine Trabzonspor formasını çok yakıştırıyoruz. Tolga'yı mutlaka satacağız gibi bir durum da söz konusu değil. Her profesyonel transfer edilebilir. Olayı profesyonel açıdan değerlendirdiğimiz zaman da Beşiktaş gibi saygın bir camiayla bu görüşmenin içerisinde olmak bizi ayriyeten mutlu ediyor" diyerek sözlerini tamamladı." ifadelerini kullandı.
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }