TRT 1, Barbaroslar dizisinin yerine Hayreddin dizisini getirerek izleyicilere sürpriz yaptı. Tolgahan Sayışman'lı dizinin çekimleri başladı.

HAYREDDİN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geçtiğimiz sezon biten ve kısa süreli ekran yolculuğu ile izleyicisini şaşırtan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yerine yepyeni bir dönem dizisi geliyor.

TRT 1 ekranlarında yakında başlayacak olan Hayreddin dizisi için çekimlere başlandı. Başrolde Tolgahan Sayışman var. Ünlü oyuncuya başrollerde Melisa Döngel eşlik edecek. Es Film imzalı tarihi dizinin senaryosunu Zülküf Yücel kaleme alıyor. Berat Özdoğan'n yöneteceği dizinin bu kez çok iddialı olması planlanıyor. Dizinin bu yıl sonunda TRT 1’de başlaması bekleniyor.

HAYREDDİN OYUNCULARI KİMLER, KONUSU NE?

Hayreddin oyuncuları arasında; Timur Acar, Ufuk Özkan, Arif Pişkin, Yılmaz Bayraktar, Ceren Soylu, Başak Daşman, Bahadır Yenişehirlioğlu, Hasan Küçükçetin, Gizem Aydın ve Halil İbrahim Kurum gibi isimler yer alıyor. Tolgahan Sayışman ve Melisa Döngel’in başrolünü üstlendiği Hayreddin konusu da merak ediliyor.

Kanuni Sultan Süleyman döneminde geçen Hayreddin dizisi, Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın başarılarla dolu hayatını güçlü bir kalemle vurgulayacak. Hayreddin Paşa'yı Tolgahan Sayışman canlandıracak.

Editör: Didem Bektaş