Tolunay Kafkas'ın Maç Sonu Açıklaması

Abone Ol

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 0-0 berabere kaldıkları Trabzonspor karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Alınan bir puanın çok değerli olduğunu belirten Kafkas, ''Dostları görmek çok güzel. Teşekkürler. Oyuna gelince iki bekin arkasını kullanmak bizim öncelikli planımızdı. Başaramadığımızı söyleyebilirim. Orta sahada çok top kayı yaptık. İkinci yarıya kötü başladık Savunma çizgimiz geri düştü. Savunma oyuncumuz yok. Sakatlansa yerine koyabileceğimiz oyuncu yok. Sistemde bir değişiklik yaptık. Hazır olmayan oyuncularımız var. Her şeye rağmen Trabzonspor'un içinde bulunduğu bu durumda alınan 1 puanın kıymetli olduğunu düşünüyorum. Girdiğimiz pozisyonlarda gol atma sıkıntımız var onlar da zamanla olacak şeyler. Onu da gidereceğimizi düşünüyorum. Her mevkide 1 tane oyuncumuz var. Alternatifli bir kadromuz yok. Fatih'le burada uzun yıllar geçirdik ama oyuncu geliştirmek çok önemli. Fatih gelişecek, Caner üzerine koyacak. Özer daha iyi olacak. Bizim başka şansımız yok hem oyunu hem oyuncularımızı geliştirmek zorundayız.'' dedi.

Trabzonspor'un mevcut durumunu da değerlendirmesi istenen Kafkas, ''Benim bu konuda bir yorum yapmam doğru olmaz... Ancak bir temennide bulunabilirim. Biz daha önce de söyledim içinde olsam da olmasam da ben kulübün iyi olmasını, şampiyonluğa oynamasını çok içten ve samimi olarak istiyorum. Beni zaten tanıyorsunuz. Bu kulüp Anadolu'nun lokomotifi, her zaman şampiyonluk yarışının içinde olmalı'' dedi.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }