Torul Trabzonsporlular Derneğinden Hakem İsyanı

Abone Ol
Torul Trabzonsporlular Derneği başkanı Veysel KÜÇÜKÖNER son dönemlerde Trabzonspor maçlarında yapılan hakem hatalarına isyan etti.
KÜÇÜKÖNER yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi; " Hakemlerin yapmış olduğu hataların yetti. Torul'da taraftarlarımızın ruh hali bozulmaya başladı.

Hacıosmanoğlu'nun yapmış olduğu başarılı transferlerle yüzümüz güldü fakat hakemleri geçemez olduk. Allah'ın adaletine sığınarak bu hakemlere güvenmiyoruz. Futbolcuların değil, hakemlerin yabancı olmasını istiyoruz. Torul'da insanların bu kadar kısıtlı şartlarda geçindiği bir yerde Trabzonspor sevdasıyla insanların yüzünün güldüğü bir yerde yaşıyoruz. Hakemler tarafından başarısı kesilen bu takımın ve taraftarların resmen uçuruma sürüklendiği bir dönemde bizlerde bu kararları gördükçe kendimizi daha çok üzüyoruz. Artık yeter diyor ve hakemlerin adil olmasını istiyoruz. Trabzon'da ki iş adamı, siyasetçiler ve yerel yöneticilerin Trabzonspor'u eleştirmeye değil Trabzonspor'un bu kadar uğradığı adaletsiz kararları görüp bu takımın ve tribünlerin içinde olmalarını davet ediyoruz. Trabzonspor'a yapılan haksızlıkların karşısında herkesi tek yumruk olmaya davet ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Trabzonspor antrenmanına giden dernek yöneticileri ve başkan KÜÇÜKÖNER kaptan Bosingwa'ya çiçek hediye ederken tüm oyunculara ve teknik ekibe Gümüşhane'nin
meşhur tatlısı olan köme armağan etti. 
{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }